Soitinpiste nyt myös Facebookissa! Facebook
Open
X

Kawai KDP-120 RW digitaalipiano.

Kawai KDP-110 RW digitaalipiano
KDP120 on todella vaikuttava lisäys Kawain digitaalipianomallistoon. Mallissa on Kawain laadukas Responsive Hammer Compact II -koskettimisto, Shigeru Kawai SK-EX -flyygelistä taltioitu sointi, sekä kätevät Bluetooth-, USB- ja MIDI-yhteydet. Koko paketti hyvin kohtuulliseen hintaan!

Tärkeimmät ominaisuudet:

  • Uusi kolmen sensorin Responsive Hammer Compact II -koskettimisto.
  • Shigeru Kawai SK-EX flyygelistä taltioitu sointi erikseen jokaiselle koskettimelle.
  • Monipuolinen Virtual Technician -toiminto Smart Mode -tilalla.
  • Käytännöllinen Bluetooth MIDI ja USB MIDI -yhdistettävyys.
  • Sisäänrakennettuna Burgmüller, Czerny, Beyer -etydit sekä Alfred lesson -kappaleet.
  • Kuulokkeiden ääntä parantava SHS-efekti erilaisilla kuulokeasetuksilla.
  • Voimallinen 40W stereovahvistin- ja kaiutinjärjestelmä.
  • Kompakti design, saatavana ruusupuun värisenä.

Hinta: 999 EUR

Tilaa tai ota yhteyttä →

KDP120:n täysin uusi, realistinen Responsive Hammer Compact II koskettimisto on kehitetty vastaamaan oikean akustisen flyygelin tuntumaa. Kawain korkealle arvostettuun RH -koskettimistoon perustuva jouseton mekanismi takaa koskettimen luonnollisen liikeradan, ja mahdollisimman autenttisen pianonsoittokokemuksen. Kuten akustisessa pianossa, myös KDP120:n koskettimistossa bassopuolen vasarat ovat raskaammat kuin ylempien koskettimien vasarat. Tarkasti painotettu koskettimisto takaa sen, että soitin tyydyttää vaativimpiakin pianisteja.

4

Soittimen Responsive Hammer Compact II -koskettimisto hyödyntää kolmen sensorin tekniikkaa, mikä tuo soitettavuuteen lisää realismia. Lisätty kolmas sensori lisää koskettimen reagointia soitettaessa samaa kosketinta nopeasti. Koneiston teknologia myös monitoroi sitä nopeutta, jolla kosketin nousee ylös, mikä vaikuttaa pianoäänen käyttäytymiseen, lisäten soinnin dynamiikkaa.

Aidon flyygelin sointi: Shigeru Kawai SK EX konserttiflyygeli

Shigeru Kawai SK EX tunnetaan maailman konserttisaleissa yhtenä kaikkein arvostetuimmista konserttiflyygeleistä. KDP120:n on talletettu uskomattomalla pieteetillä tämän Kawain suitsutetun konserttisoittimen sointi jokaiselle 88 koskettimelle erikseen hyödyntäen Kawain Harmonic Imaging -teknologiaa.
3

Äänittämällä jokainen kosketin erikseen, saadaan säilytettyä aidon soittimen harmonia jokaisen nuotin kohdalla. Tinkimätön ja todella dynaaminen ääni yhdistettynä luonnollisesti painotettuun koskettimistoon takaa, että soittaja nauttii soittamisesta aivan kuin akustisella soittimella.

Enemmän kuin vain piano

Realistisen akustisen pianoäänen lisäksi KDP120:stä löytyy hyvä valikoima lisäsoitinääniä, kuten sähköpianoja, urkuja, harpsikordi, vibrafoni sekä jouset. Dual-soittotila mahdollistaa myös kahden eri soitinäänen, kuten piano ja jouset, hyödyntämisen samanaikaisesti. Pönkittääkseen hintaluokkansa realistisimman digitaalipianon mainetta, KDP120:ssä on myös Kawain maineikas Grand Feel Pedal System -pedaalisarja. Pedaalien tuntuma on painotettu mukaillen tarkasti SK-EX konserttiflyygelin pedaaleja.

Kytkettävyys

Kawai KDP120:ssä on USB-MIDI-portti sekä perinteiset MIDI In/Out -liitännät, joiden avulla voit kytkeä sen tietokoneeseen, jolla voit kirjoittaa vaikkapa nuotteja, tai muihin MIDI-laitteisiin, kuten syntikoihin tai työasemiin.

Soittimessa on myös kaksi kuulokeliitäntää, mikä mahdollistaa oppilaan ja opettajan harjoittelun, tai kahden pianistin samanaikaisen harjoittelun samalla soittimella hiljaisenakin aikana.

Integroitu Bluetooth-yhteys

USB-MIDI- ja standardien MIDI-liitäntien lisäksi KDP120:ssä on integroituna Bluetooth MIDI, mikä mahdollistaa langattoman yhteyden älylaitteisiin. Kun soitin on paritettu puhelimeen, tablettiin tai tietokoneeseen, KDP120:n omistaja voi helposti laajentaa soittimen toimintaa vaikka nuotintamiseen tai opiskeluun. Kawai Virtual Technician appi on saatavana ilmaiseksi. Sen avulla voit säätää soitinta kuin akustista pianoa.

Säästä energiaa

Kawai KDP120 hyödyntää energiatehokkaita komponentteja, jotka säästävät sähkönkulutusta yli 60 % verrattuna edellisiin malleihin. Soittimessa on myös automaattinen virrankatkaisu, joka säästää energiaa silloin kun soitinta ei käytetä.