Soitinpiste nyt myös Facebookissa! Facebook
Open
X

Kawai K-300 piano. Korkeaa laatua vaativaan käyttöön!

Kawai K-300 on piano, jonka kauneus hivelee silmää eikä jätä kylmäksi vaativintakaan pianistia.

Kawai K-300 edeltäjä K-3 on valittu vuoden pianoksi neljä kerran peräkkäin. Vuosina 2008, 2009, 2010 ja 2011 Kawai K-3 piano on voittanut pianokauppiaiden valitsemana vuoden piano -palkinnon.

Kawai K-300 piano 122cm valkoinen kiiltävä
hammers

Mahonkiset vasaran sydänpuut ja kaksoishuopa vasarat

Mahonkiset vasaran sydänpuut ovat kevyitä ja erittäin herkkiä. Löytyy vain hienoimmista pianoista, mahonkia käytetään vasaran sydänpuuna koko K-sarjan ammatti pianoissa. Kaikki K-sarjan vasarat ovat T-Nidottuja ja sen vuoksi ne säilyttävät vasaran muodon ja sisäkerroksen alushuopa kerros auttaa tuottamaan poikkeuksellisen hienon sävyn ääneen.

Kavennettu kaikupohja on tehty massiivikuusesta

Kaikupohja on pianon sydän. Sen tarkoituksena on muuttaa pianon kielten värähtelyt osaksi rikasta, kaikuvaa sävyä. Kawai käyttää vain suora syistä, tiheästi kasvanutta huippuluokan massiviivi kuusipuuta, joka on sahattu säteittäin. Jokainen kaikupohja on strategisesti kavennettu maksimoimaan kaikupohjan tuottaman soinnin ja sävyt. Vain ne puut, jotka täyttävät tai ylittävät Kawain asettamat vaativat laatuvaatimukset valitaan käytettäväksi näihin amattimaisiin pianohin.

steel-reinforcement-for-keyslip-and-keybed

Laajennettu koskettimen pituus

Pidemmät koskettimet tekevät soittamisesta helpompaa ja antavat tasaisemman ja tarkemman vastuksen. Soittaja saa enemmän kontrollia ja enemmän voimaa vähemmällä vaivalla.

Etended_key_length_txt_square

Millennium III Upright -koneiston toimintaan vaikuttavat osat valmistettu ABS-Carbo komposiittimateriaalista. Pitkälle kehitetty ABS Styran vie pianon koneiston kehittämisen seuraavalle vuosituhannelle. ABS-Carbon on uskomattoman tukeva ja jäykkä, jolla voidaan luoda toiminnan osia, jotka ovat kevyempiä uhraamatta kestävyyttä. Tuloksena on vahvempi, nopeampi toiminta, joka tarjoaa enemmän mahdollisuuksia, parempaa kontrollia ja vakautta kuin tavanomaiset kaikki puusta valmistetut osat. Valmistuksessa päästään täysin tasalaatuiseen lopputulokseen, kun puun laadun vaihtelu ei vaikuta osien toimintaan.
MillenniumIII-actionsilver_txt

500x427_Kawai-piano-k-3005

Värit: Musta kiiltävä ja valkoinen kiiltävä

Hinta: Musta kiiltävä 6.490 EUR

Hinta: Valkoinen kiiltävä 6.990 EUR

– hintaan sisältyy piano, luovutushuolto, viritys, Alv 24%

Pianoon on mahdollista asentaa Silent- järjestelmä.

Tilaa tai ota yhteyttä →