Soitinpiste nyt myös Facebookissa! Facebook
Open
X

Kawai CN-301 digitaalipiano. Konserttiflyygelin kosketus

Kawai CN301

Koe musiikki, yhdessä

CN301:ssä yhdistyvät ylistetty Responsive Hammer III -koskettimisto sekä upeat SK-EX-, SK-5- ja EX-flyygeliäänet, tehokkaalla neljän kaiuttimen äänentoistolla, Bluetooth® MIDI- ja Audio-liitännöillä, hyödyllisillä USB-ominaisuuksilla, ja uusimpien sovellusten tuella. CN301 tarjoaa vaikuttavat tekniset ominaisuudet lyömättömään hintaan.

Tärkeimmät ominaisuudet

■ Luokkansa johtava Responsive Hammer III -kosketinkoneisto

■ Ivory Touch -koskettimien pintamateriaali, kolme sensoria, uloslöysäys, vastapainot

■ Progressive Harmonic Imaging 88-koskettimen samplayksella

■ Shigeru Kawai SK-EX & Kawai EX -konserttiflyygelien äänet

■ Huippulaadukas vahvistin, neljän kaiuttimen 40 watin äänentoisto

■ Integroitu langaton Bluetooth® MIDI- ja Audio-tekniikka

■ MP3-/WAV-/SMF-toisto, -tallennus ja -kopiointi USB:lle

■ Sisäänrakennetut klassiset etydit ja Alfred-oppikirjat

■ Spatiaalinen kuulokeääni lisää syvyyttä ja realistisuutta

■ Viehättävä ulkomuoto helppokäyttöisellä ohjauspaneelilla ja OLED-näytöllä

Kawain uusi CN-sarja – koe musiikki yhdessä.

Kawain uudet CN-sarjan digitaalipianot tarjoavat aidontuntuisen täysikokoisen koskettimiston, kauniit flyygelisoundit sekä kuulokeliitännät, jotka mahdollistavat hiljaisen harjoittelun mihin aikaan päivästä tahansa. Nämä edulliset instrumentit tarjoavat myös erilaisia ​​inspiroivia ominaisuuksia, jotka sopivat kaikille perheenjäsenille, ja niissä on houkutteleva design, joka täydentää mitä tahansa huonetta.

Konserttiflyygelin kosketus

CN301:n ylistetty Responsive Hammer III -koskettimisto tarjoaa akustisen flyygelin ylivoimaisen kosketuksen, jonka realistinen liike ja jäykkä, joustamaton muotoilu tarjoavat pehmeän ja luonnollisen pianonsoittokokemuksen. Instrumentin kolmisensorinen tunnistusjärjestelmä parantaa herkkyyttä ja tarkkuutta, kun taas rakenteelliset vahvistukset auttavat minimoimaan melua ja näppäinten heilahtelua staccato- ja fortissimo-kulkujen aikana.

Koskettimiston painotus mukailee akustisen pianon raskaampia bassovasaroita ja kevyempiä diskanttivasaroita, kun taas uloslöysäys luo hienovaraisen ”nykäyksen”, jonka voi huomata soitettaessa kevyesti flyygelin koskettimia. Tämä ominaisuus antaa vaativille pianisteille mahdollisuuden harjoitella ohjelmistoaan luottavaisin mielin.

Tasopainotettujen vasaroiden lisäksi Responsive Hammer III -koskettimissa on myös vastapainot, jotka on upotettu jokaiseen valkoiseen ja mustaan koskettimeen. Kuten akustisessa pianossa, nämä tarkkaan tasapainotetut painot auttavat keventämään koskettimen kosketusta pianissimo-osien aikana ja lisäävät samalla massan tuntua voimakkaammin soitettaessa.

Kolme sensoria

Responsive Hammer III -kosketinkoneisto hyödyntää tarkkaa kolmen sensorin tunnistusjärjestelmää, joka parantaa tuntuman realistisuutta. Lisätty kolmas sensori parantaa vastetta toistettaessa samaa kosketinta, ja se mahdollistaa yksittäisen nuotin äänen asteittaisen ”kerrostumisen” ilman, että edellinen ääni katoaa. Lisäksi Kawain tekniikka tarkkailee myös kunkin koskettimen nostonopeutta, mikä vaikuttaa pianoäänien vapautumiseen ja tarjoaa laajemman ilmaisuvoiman staccaton ja legaton välillä.

Ivory Touch -näppäinpinnat

CN301-mallissa on vakiona Kawain arvostetut Ivory Touch -näppäinpinnat. Tämä hienorakenteinen materiaali imee hellävaraisesti sormenpäistä hikeä ja rasvaa helpottaen soittimen hallintaa, ja se tarjoaa luonnollisen, mattapintaisen pinnan, joka on sileä mutta ei liukas. Lika tai rasva ei kuitenkaan imeydy koskettimen pinnan läpi, joten koskettimisto voidaan pyyhkiä helposti puhtaaksi kostealla liinalla.

Uloslöysäyksen simulointi

Luokkansa aidoimpana digitaalisena pianon koskettimistona Responsive Hammer III toistaa jopa akustisten pianotoimintojen ”uloslöysäyksen” (Let-off). Tämä hienovarainen “nykäyksen” tunnun voit kokea soittaessasi flyygelin koskettimia erittäin hellävaraisesti. Kokeneet pianistit voivat käyttää sitä hyödyksi soittaessaan pianissimo-kohtia.

Konserttiflyygelin ääni: Kolme maailmanluokan instrumenttia

Shigeru Kawai -soittimia pidetään ”Japanin johtavina pianoina”. Ne koristavat konserttisalien ja musiikkioppilaitosten näyttämöitä ympäri maailmaa, ja niitä arvostetaan erinomaisesta sävyjen selkeydestä ja poikkeuksellisesta dynaamisuudestaan.

Uusi CN301 vangitsee kahden johtavan Shigeru Kawai -instrumentin upean sävyn: lippulaiva SK-EX Concert sekä keskikokoiset SK-5 Studio flyygelit. Pianisti voi nauttia kummankin omanlaisista ominaisuuksista.

Lisäksi CN301:ssä on myös Kawain kiitetyn EX-konserttiflyygelin omaleimainen soundi, jonka ammattipianistit ovat valinneet parhaaksi arvostetuissa tapahtumissa kuten kansainvälisissä Chopin-, Tšaikovski- ja Rubinstein-pianokilpailuissa.

Kaikki kolme soitinta on mallinnettu uskollisesti täydellä 88-koskettimen samplayksella käyttämällä patentoitua Progressive Harmonic Imaging™ -äänitekniikkaa, mikä luo uuden standardin digitaalisen pianon sävelen laadulle.

Täysi 88 koskettimen stereosamplays

SK-EX- ja EX-konserttiflyygeleiden rikas ja ilmeikäs ääni on CN301:n ytimessä, ja näiden maailmanluokan instrumenttien kaikki 88 kosketinta on huolella tallennettu, analysoitu sekä toistettu korkealaatuisina digitaalisina aaltomuotoina.

Kunkin koskettimen nauhoittaminen yksitellen tällä tavalla – toisin kuin saman sävyn venyttäminen useille eri sävelille – säilyttää flyygelin ainutlaatuisen harmonisen luonteen ja takaa, että CN301:n painotettuja koskettimia soitettaessa kuuluva ääni edustaa todenmukaisesti alkuperäistä akustista lähdettä.

Harmoninen kuvantamistekniikka

Kun soitat hienoa pianoa, kosketinsoittimeen kohdistetun paineen määrä ei vaikuta vain tuotetun äänen voimakkuuteen, vaan myös kunkin sävelen ainutlaatuiseen tonaaliseen luonteeseen. Siksi jokaisesta flyygelistä realistisen akustisen muotokuvan rakentamiseksi kutakin säveltä ei vain äänitetä erikseen, vaan myös useilla eri äänenvoimakkuuksilla, aina lempeästä pianissimosta myrskyisään fortissimoon.

CN301 tarjoaa erittäin yksityiskohtaisen akustisen muotokuvan, jossa on käytetty Kawain patentoitua Progressive Harmonic Imaging -näytteenottotekniikkaa, joka varmistaa tasaiset sävymuutokset koskettimistolla ja koko dynaamisella alueella.

Monipuolisuutta sormenpäiden alla

Klassisten SK-EX, SK-5 ja EX -flyygelisoundien lisäksi CN301 esittelee myös hyvän valikoiman Jazz-, Pop- ja Modern-soitinääniä, jotka sopivat useisiin musiikkigenreihin. Mukana on myös perinteinen Kawai-pystypianosoundi kappaleille, jotka esimerkiksi vaativat hieman intiimimpää sävyä.

Pianon säädöt

Kokeneen pianoteknikon tiedot ja taidot ovat välttämättömiä, jotta akustisen pianon parhaat puolet saadaan kaivettua esiin. Sävelten virittämisen lisäksi teknikko suorittaa myös lukuisia säätöjä, jotka muodostavat instrumentin lopulllisen kauniin ja dynaamisen äänen.

CN301:n tehokas Virtual Technician -toiminto simuloi näitä säätöjä digitaalisesti, jolloin vaativat muusikot voivat muokata valitun pianon luonteen ominaisuuksia henkilökohtaisten mieltymystensä mukaan.

Voit muokata koskettimien painotusta ja äänen säätöjä, säädä vasaran ja avaimen laukaisuääniä ja hienosäädä äänen karaktääriä sekä vaimentimien ja kotelon resonansseja. On mahdollista säätää jopa yksittäisten sävelten tarkkaa viritystä, äänenvoimakkuutta ja luonnetta – kaikki reaaliajassa.

Tehokkaat efektit ja kaiku

CN301:n tehokas digitaalinen efektimoottori parantaa soittimen ylivoimaisia toistoa ja lisää yksityiskohtia ja realismia, jotka herättävät esitykset eloon. Studiotason kaiun avulla pianistit voivat sijoittaa itsensä johonkin kuudesta akustisesta ympäristöstä – pienestä harjoitushuoneesta suureen katedraaliin.

Ensiluokkaiset äänitekniikat

Kawai R&D:n kokeneen äänisuunnittelutiimin kehittämä CN301 sisältää täysin uudelleen suunnitellun kaiutinjärjestelmän sekä upouuden korkealaatuisen virtalähteen. Nämä komponentit tarjoavat yhdessä luokkansa parhaan äänenlaadun tuottaen erittäin täyteläisen, selkeän äänen minimaalisella säröllä.

Laadukas äänilaitteisto

CN301:n emolevy ja äänilaitteisto on suunniteltu tarkkaa signaalin muuntamista ja optimaalista äänenlaatua varten. Edistykselliset piirit ja korkealuokkaiset äänikomponentit takaavat kristallinkirkkaan ja korkealaatuisen äänen mahdollisimman vähäisellä säröllä.

CN301:n korkealaatuiset kaiutinelementit valittiin niiden tasaisen taajuusvasteen ja erittäin alhaisten säröominaisuuksien perusteella, mikä takaa äärettömän tarkan Shigeru Kawai SK-EX -konserttipianon toisintamisen.

Tehokas neljän kaiuttimen lähtöjärjestelmä

CN301:n hintaluokassaan vertaansa vailla oleva neljän kaiuttimen äänentoisto on suunniteltu toistamaan akustisen pianon koko harmoninen spektri. Alemmat taajuudet välitetään soittimen alapinnan kautta, kun taas keski- ja korkeat taajuudet projisoidaan yläosaan asennettujen kaiuttimien kautta, minkä ansiosta soinnin sävy on laaja, ja se pyrkii flyygelin ääniprojektioon.

Lisäksi yläkaiuttimissa on myös räätälöidyt diffuusorit, jotka auttavat laajentamaan pianon projisointia kaikkiin suuntiin. Nämä lisäkomponentit luovat 360° äänikentän soittimen ympärille, mikä takaa luonnollisen pianosoundin sekä soittajalle että muualla huoneessa kuunteleville.

Monipuolinen digitaalinen piano

Soittimen ylistettyä Responsive Hammer III -koskettimistoa ja Progressive Harmonic Imaging -pianoääniä yhdistävä CN301 tarjoaa myös erinomaisen valikoiman digitaalisen pianon ominaisuuksia, jotka lisäävät musiikillista nautintoa entisestään.

Langaton Bluetooth®-yhteys, USB-äänen tallennus/toisto, Dual-, Split- ja Four Hands-näppäimistötilat sekä runsas valikoima soitinääniä lisäävät soittajien esityksiin vaihtelua, kun taas kätevä metronomitoiminto sekä integroidut oppitunnit varmistavat, että säännöllinen harjoittelu on mukava ja mukaansatempaava ominaisuus aloitteleville pianisteille.

Integroitu Bluetooth®-yhteys

Tavallisten USB- ja MIDI-liittimien lisäksi tietokoneisiin tai muihin instrumentteihin liittämistä varten CN301 sisältää myös integroidut Bluetooth® MIDI- ja Audio-tekniikat, joiden avulla soitin voi kommunikoida tuettujen älylaitteiden kanssa langattomasti.

Kun CN301 on yhdistetty puhelimen, tabletin tai kannettavan tietokoneen kanssa, soittajat voivat nauttia monenlaisista jännittävistä musiikki-apseista, jotka parantavat heidän oppimis- ja soittokokemustaan, tai striimata kappaleita tai videoita suoraan soittimen ensiluokkaisen vahvistimen ja kaiutinjärjestelmän kautta ilman lisäkaapeleita.

PianoRemote-sovellus

CN301 on yhteensopiva Kawain uusimman PianoRemote-ohjainsovelluksen kanssa iOS:lle ja tuetuille Android-laitteille. Tämä sovellus muodostaa yhteyden pianoon langattomasti soittimen integroidun Bluetooth-ominaisuuden kautta, mikä tarjoaa vaivattoman tavan muuttaa ääniä tai säätää asetuksia kätevän käyttöliittymän kautta.

Muita ääniä ja soittotiloja

CN301 täydentää kauniita akustisia pianon ääniä, ja siinä on myös laaja valikoima muita soitinääniä sähköpianoista ja liukutanko- ja kirkkouruista jousiin, kuoroihin ja syntetisaattoriääniin.

Dual-soittotila mahdollistaa kahden eri äänen, kuten flyygelin ja jousien kerrostamisen yhteen, kun taas Split- ja Four Hands -tilat jakavat koskettimiston kahteen itsenäiseen osaan.

Jälkimmäinen ominaisuus on erityisen hyödyllinen oppimisympäristöissä, jolloin opettaja ja oppilas voivat soittaa yhdessä samaan aikaan yhdellä soittimella.

Joustava USB-liitäntä

Langattoman toiminnallisuuden lisäksi CN301 on varustettu myös USB-porteilla, joiden avulla soitin voidaan liittää suoraan tietokoneeseen MIDI-käyttöä varten tai ladata ja tallentaa tietoja USB-muistilaitteille. Tämä jälkimmäinen USB to Device -toiminto mahdollistaa tallentimen sisäiseen muistiin tallennettujen kappaleiden turvallisen säilyttämisen USB-muistitikuilla tai internetistä ladattujen MIDI-tiedostojen (SMF) toiston ja nauttimisen instrumentin erinomaisilla Progressive Harmonic Imaging -äänillä ilman ylimääräistä laitteistoa tai kaapeleita.

MP3/WAV-toisto ja tallennus

USB-muistilaitteita voidaan käyttää myös MP3- tai WAV-äänitiedostojen toistamiseen, jolloin muusikot voivat oppia uuden kappaleen sointuja tai melodiaa tai yksinkertaisesti soittaa suosikkikappaleitaan.

On myös mahdollista tallentaa ja kopioida kokonaisia ​​esityksiä suoraan MP3- tai WAV-äänitiedostoina lähetettäväksi sähköpostilla perheelle ja ystäville tai kuunneltavaksi.

Grand Feel -pedaalijärjestelmä

Kawain Grand Feel Pedal System vahvistaa CN-sarjan mainetta realistisimpana digitaalisena pianona hintaluokissaan. Tämä ainutlaatuinen ominaisuus toistaa tarkasti Shigeru Kawai SK-EX -konserttiflyygelin vaimentimien, vaimennuspedaalin sekä sostenuto- (urkupiste) pedaalien sijainnin ja yksilöllisen painotuksen, mikä parantaa entisestään CN301:n akustista pianoa muistuttavaa autenttisuutta.

Ylivoimainen kuulokekokemus

CN301:n Spatial Headphone Sound (SHS) -tekniikka parantaa soittimen äänen syvyyttä ja realistisuutta kuunneltaessa kuulokkeista. Soittaja voi valita yhden kolmesta eri akustisesta esiasetuksesta, jotka säätelevät äänen tilakohtaista sijaintia ja auttavat samalla vähentämään kuuloväsymystä käytettäessä kuulokkeita pitkiä aikoja.

Lisäksi CN301 antaa soittajalle mahdollisuuden valita erilaisia ​​kuuloketyyppejä (avoin, puoliavoin, suljettu, korvaan kiinnitettävä jne.) optimoidun kuuntelukokemuksen saavuttamiseksi.

Opetustoiminto

CN301:n kätevän opetustoiminnon avulla aloittelevat pianistit voivat oppia pianonsoittoa klassisten Czernyn, Chopinin, Burgmüllerin, Beyerin, Bachin ja Beethovenin etydien tai suosittujen Alfred’s Basic-, Adult- ja Premier-kurssikirjojen kappaleiden kokoelmalla.

Soitin sisältää myös perinteisiä sormiharjoituksia, asteikkoja ja lämmittelyharjoituksia sekä täydentäviä kirjoja kaikille klassisille partituureille edistämään soittotaidon kehitystä edelleen.

Leveä, säädettävä nuottiteline

CN301:n leveälle nuottitelineelle mahtuu laajempikin teos. Kuten flyygelissä, nuottitelineen katselukulmaa voidaan säätää, tai se voidaan asettaa ala-asentoon.

Helppokäyttöinen käyttöliittymä OLED-näytöllä

CN301:ssä on helppokäyttöinen ohjauspaneeli, joka on upotettu siististi koskettimiston vasempaan laitaan. Korkearesoluutioinen OLED-näyttö tarjoaa tietoja valitusta äänestä, toiminnosta tai asetuksesta.

Toisin kuin monet muut luokkansa digitaalipianot, CN301:n erilaiset äänet ja toiminnot valitaan suoraan ohjauspaneelista ilman, että sinun tarvitsee muistaella eri näppäinyhdistelmiä. Tämä helpottaa käyttöä ja varmistaa, että perheen nuorimmatkin jäsenet voivat nauttia soittimesta.

Viimeistely

CN301 on saatavana kolmessa viimeistelyssä: Premium Rosewood, Premium Satin Black ja Premium Satin White.

a on klassisia etydejä ja kappaleita suositusta Alfred course -kirjasarjasta. Concert Magic -toiminto antaa vähemmän pianoa soittaneellekin mahdollisuuden nauttia soittamisesta – painelemalla mitä tahansa koskettimia sopivassa tahdissa, CN39 toistaa oikeita kappaleita, kuin soittaja soittaisi ihan oikeasti.

Värit: Musta matta, satiinin valkoinen ja ruskea
Takuu: 3 vuotta

Hinta: 1.599 EUR

Tilaa tai ota yhteyttä →