Soitinpiste nyt myös Facebookissa! Facebook
Open
X

Kawai CN-201 digitaalipiano. Autenttinen kosketus, kaunis ääni, inspiroivat ominaisuudet, tunnettu laatu

Kompakti ja elegantti Kawai CN201-digitaalipiano (sähköpiano) edustaa luokkansa parhaimmistoa. Huippuominaisuuksista löytyy mm. vastapainoilla varustettu Responsive Hammer III -koskettimisto, mahtavat SK-EX- ja EX-konserttiflyygelien soundit, erittäin laadukas äänentoistojärjestelmä, Bluetooth® MIDI ja Audio, sisäänrakennettuja oppitunteja, sekä äänitystoiminnot.

Ominaisuuksia
 • Parannettu Responsive Hammer III -koskettimisto
 • Koskettimissa Ivory Touch -pinnoite, kolmoissensorit, uloslöysäys, vastapainot
 • Progressive Harmonic Imaging -äänimoottori 88 koskettimen samplauksella
 • Shigeru Kawai SK-EX- ja Kawai EX-konserttiflyygelien soundit
 • Korkealaatuinen äänentoistojärjestelmä
 • Integroitu langaton Bluetooth® MIDI ja Audio
 • Sisäänrakennettuja klassisia etydejä ja Alfred-pianokoulun kappaleita
 • Spatial Headphone Sound -kuulokejärjestelmä
 • Korkearesoluutioisella OLED-näytöllä varustetta kontrollipaneeli koskettimiston sivussa
 • Siro ja moderni puinen kabinetti, kaksi värivaihtoehtoa

Värit: Valkoinen, musta
Takuu: 3 vuotta

Koe musiikki yhdessä

Kawain uusimman CN-sarja digitaalipianot tarjoavat realistisen täysikokoisen pianokoskettimiston, kauniit flyygelisoundit, sekä kuulokeliitännän joka mahdollistaa hiljaisen harjoittelun mihin vuorokaudenaikaan tahansa. Nämä edullisesti hinnoitellut instrumentit tarjoavat paljon inspiroivia ominaisuuksia kaiken ikäisille soittajille, ja siro ulkonäkö sopii erilaisiin sisustuksiin. Kawai CN-sarjan pianot ovat koko perheen soittimia!

Hinta: 1.349 EUR (kaikki värit)

Tilaa tai ota yhteyttä →

Responsive Hammer III -koskettimisto

Responsive Hammer III -koskettimisto

 • Kawain uusimman CN-sarja digitaalipianot tarjoavat realistisen täysikokoisen pianokoskettimiston, kauniit flyygelisoundit, sekä kuulokeliitännän joka mahdollistaa hiljaisen harjoittelun mihin vuorokaudenaikaan tahansa. Nämä edullisesti hinnoitellut instrumentit tarjoavat paljon inspiroivia ominaisuuksia kaiken ikäisille soittajille, ja siro ulkonäkö sopii erilaisiin sisustuksiin. Kawai CN-sarjan pianot ovat koko perheen soittimia!

  Kawai_CN201_kosketus.jpg

  Responsive Hammer III -koskettimisto

  CN201:n Responsive Hammer III -koskettimisto on kehitetty toisintamaan Kawai-flyygelin kosketus. Jopa koskettimiston painotus on suunniteltu vastaamaan aitoa flyygelin koneistoa – bassorekisterissä koskettimet ovat raskaampia ja diskanttirekisterissä vastaavasti kevyempiä. Nämä painotetut metallivasarat mahdollistavat myös koskettimien palautumisen alkuasentoon ilman jousia. Tuloksena on pehmeä ja luonnollinen soittokokemus.

  Kawai_Responsive_Hammer_Action_III.jpg

  Koskettimiston runko on valmistettu erittäin lujasta materiaalista, jolla varmistetaan koskettimiston jäykkyys myös forte-soiton aikana. Koskettimien ja vasaroiden liike-energiaa absorboidaan huopavuoratuilla kumityynyillä, ja tästä johtuen Responsive Hammer III onkin yksi hiljaisimmista saatavilla olevista koskettimistoista.

  Ivory Touch -pinnoitteet

  Responsive Hammer III -koskettimissa on käytetty Kawain aitoa Ivory Touch -pinnoitetta, jolla saadaan aikaa kaunis mattapinta joka on sileä mutta ei liukas. Tämä ominaisuus helpottaa soittamista, ja luo kokonaisvaikutelman korkealaatuisen pianon soittamisesta.

  Kawai_CN201_Ivory_Touch.jpeg

  Oikeat vastapainot

  Koskettimiston asteittaisen painotuksen lisäksi kaikissa koskettimissa on myös vastapainot. Aivan kuten akustisissa pianoissa, auttavat nämä vastapainot keventämään kosketusta pianissimo-soitossa, ja ja forte-kohdissa ne jykevöittävät soittotatsia. Toisin sanoen vastapainojen ansiosta koskettimiston hallinta helpottuu.

  Kawai_CN201_vastapainot.jpeg

  Kolmoissensorit

  Responsive Hammer III -koskettimistossa on kolmoissensorit, jotka osaltaan lisäävät soittotuntuman todentuntuisuutta. Kolmas sensori parantaa pianon reagointia soitettaessa samaa säveltä monta kertaa peräkkäin. Tämä mahdollistaa myös aidontuntuisen sävelten ”kerrostumisen” sen sijaan, että aiemmin soitetut sävelet häviäisivät.

  Kawai_CN201_triplasensori.png

  Uloslöysäys

  Luokassaan aidoimpana digitaalisena pianokoskettimistona Responsive Hammer III -koskettimisto sisältää akustisille pianoille ominaisen uloslöysäyksen (Let-Off). Toiminto ilmenee pienenä koskettimen nykäyksenä painettaessa se pehmeästi alas, ja kokeneet pianistit hyödyntävät sitä soittaessaan kappaleiden pianissimo-osia. Uloslöysäys mahdollistaa myös nopeamman repetitio-soiton.

  Kawai_CN201_Let-off.png

  Soundivalikoimassa kaksi maailmanluokan flyygeliä

  Kawai CN201:n soinnin ytimenä on Kawain mestarillinen konserttiflyygeli – Shigeru Kawai SK-EX, joka syntyi kehitettäessä pianon rakentamisen taidetta seuraavalle tasolle. Se on niittänyt mainetta ”Japanin johtavana pianona”, ja se on levynnyt ympäri maailmaa konserttisaleihin ja musiikkioppilaitoksiin. Shigeru Kawai nauttii tunnustusta soinnin poikkeuksellisesta selkeydestä ja dynaamisuudesta. Lisäksi CN29:n soundeista löytyy Kawai EX -konserttiflyygeli, jonka monet ammattipianistit ovat valinneet soittimekseen monissa kansaivälisissä kilpailuissa, kuten esim. Chopin-, Tšaikovski- ja Rubinstein-pianokilpailut. Sekä SK-EX- että EX-flyygelit on taltioitu käyttäen täyttä 88 koskettimen Harmonic Imaging™ -tekniikkaa. Tämä teknologia on asettanut uuden standardin digitaalisten pianojen sointimaailmaan, ja antaa muusikoille mahdollisuuden nauttia ammattitason konserttiflyygelien sointimaailmasta.

  Kawai_Shigeru_Kawai.jpg

  Täysi 88 koskettimen stereo-samplaus

  Kawai CN201:n ytimessä olevien huippuluokan SK-EX- ja EX-konserttiflyygelien kaikki 88 kosketinta on huolellisesti äänitetty, analysoitu, ja tallennettu digitaaliseen muistiin. Monissa pianoissa käytetään perinteisempää menetelmää, jossa yksi ääninäyte ”venytetään” usealle koskettimelle, jolloin äänten harmoniset ylä-äänessarjat vääristyvät. Sen sijaan CN201:n jokaisen koskettimen erilliset ja korkealuokkaiset ääninäytteet takaavat sen, että flyygelin ainutlaatuinen harmoninen luonne säilyy alkuperäisenä.

  Kawai_CN201_88_Samples.jpeg

   
  Progressive Harmonic Imaging -teknologia

  Soitettaessa pianoa koskettimeen kohdistuva liike-energia ei vaikuta ainoastaan syntyvän äänen voimakkuuteen, vaan myös sävelen ainutlaatuiseen tonaaliseen luonteeseen. Tästä syystä rakennettaessa realistista sointikuvaa akustisesta flyygelistä tulee jokaisen koskettimen ääni tallentaa myös useilla eri voimakkuuksilla – lempeästä pianissimosta aina myrskyisään fortissimoon saakka. CN201 tarjoaa erittäin tarkan ja yksityiskohtaisen akustisen flyygelin sointikuvan, jossa on käytetty Kawain patentoitua Progressive Harmonic Imaging -tekniikkaa. Se varmistaa tasaiset sävynmuutokset sävelten välillä koko dynaamisella kaistalla.

  Kawai_CN201_Harmonic_Imaging.jpeg

  Laaja valikoima pianosoundeja

  Klassisten SK-EX- ja EX-konserttiflyygelisoundien lisäksi ES120 tarjoaa myös jazz-, pop- ja modern-variaatiot, joten sopiva pianosoundi löytyy helposti olipa musiikin genre mikä tahansa. Mukana on myös perinteinen Kawain pystypiano, kun tarvitaan nostalgisempaa pianosoundia tai intiimimpää tonaalista sävyä.

  Kawai_CN201_pianosoundit.jpg

  Virtuaaliteknikko

  Kokeneen pianoteknikon tieto-taito on oleellista, kun akustisesta pianosta halutaan saada paras mahdollinen sointi. Normaalin virityksen lisäksi teknikko pystyy tekemään monia hienosäätöjä, joilla pianon soinnista saadaan parhaat mahdolliset puolet esille. CN201x:n tehokas ”Virtual Technician Smart Mode”-toiminto jäljittelee näitä hienosäätöjä digitaalisesti. Sen avulla voidaan säätöjä muuttaa 10 ennalta ohjelmoidulla asetuksella, jotka muokkaavat sointia älykkäästi vastaamaan erilaisia musiikkityylejä. Monipuolisempi älypuhelimen PianoRemote-apilla käytettävä ”Advanced Mode” antaa soitajalle mahdollisuuden tarkempiin säätöihin mm. kosketyksen herkkyyden, hienovirityksen, vasarakoneiston ja koskettimiston hälyäänien, kielten ja sammutinkoneiston resonanssien suhteen.

  Kawai_CN201_virtuaaliteknikko.jpeg

  Edistynyttä audioteknologiaa

  Kawai CN201 sisältää Kawain insinöörien uudelleen suunnitteleman kaiutinjärjestelmän ja vahvistinpiirin. Näiden yhteistuloksena on luokkansa laadukkain äänentoisto, joka tuottaa äärimmäisen rikkaan, kristallinkirkkaan ja selkeän äänikuvan minimaalisella säröllä.

  Kawai_CN201_vahvistinpiiri.jpeg

  Täyden taajuuskaistan kaiuttimet

  CN201:n korkealaatuiset kaiutinelementit on valittu tasaisen taajuusvasteensa ja ultra-matalan säröytymisen vuoksi. Ne takaavat alkuperäisen Shigeru Kawai SK-EX -konserttifyygelin äänen mahdollisimman tarkan toistamisen.

  Kawai_CN201_kaiuttimet.jpeg

  Äänentoistojärjestelmä

  CN201:n äänentoistojärjestelmä tarjoaa vaikuttavan 40W tehon, joka riittää täyttämään keskikokoisen huoneen kauniilla Shigeru Kawai -flyygelisoundilla. Lisäksi pianossa on matalien äänekkyystasojen balansointi -toiminto (Low Volume Balance). Ominaisuudesta on hyötyä soitettaessa kaiuttimien kautta hiljaisilla tasoilla. Se säätää automaattisesti koskettimiston herkkyyttä ja äänenväriä, ja mahdollistaa myös pianissimo-soiton pehmeästi ja luonnollisesti.

  Kawai_CN201_Speaker_System.jpeg

  Ylivoimainen kuulokesoundi

  CN201:n Spatial Headphone Sound (SHS) laajentaa pianosoundin syvyyttä ja realismia kuulokekuuntelussa, ja vähentää korvien väsymistä. Soittaja voi valita kolmesta erilaisesta asetuksesta, joilla säädetään äänen spatiaalista sijoittumista. Lisäksi soittaja voi määritellä käyttämänsä kuuloketyypin(avoin, puoliavoin, korvanappi, jne.) optimaalisen kuuntelukokemuksen takaamiseksi.

  Kawai_CN201_SHS.jpeg

  Digitaalinen piano tarjoaa mukavuutta ja joustavuutta

  Autenttisen kosketintuntuman ja rikkaiden sointivärien lisäksi CN201 tarjoaa tarjoaa koko joukon käteviä digitaalipianon ominaisuuksia, jotka lisäävät musiikillista nautintoa entisestään. Mukana on laaja valikoima erilaisia soitinääniä, sisäänrakennettuja soittotunteja, sekä mahdollisuus äänittää ja toistaa soittoa. Kaikkia näitä voidaan hallita koskettimiston reunasta löytyvän kontrollipaneelin kautta. Sisäänrakennetut Bluetooth® MIDI- ja Audio-ominaisuudet mahdollistavat mobiililaitteiden langattoman liittämisen pianoon, jolloin päästään käyttämään appeja tai striimaamaan musiikkia.

  Kawai_CN201_ominaisuuksia.jpeg

  Integroitu Bluetooth®-liitäntä

  USB-MIDI-liitännän lisäksi CN201 on varustettu Bluetooth® MIDI- ja Audio -tekniikalla, joten piano pystyy kommunikoimaan langattomasti mobiililaitteiden kanssa. Kun Bluetooth®-yhteys on luotu pianon ja mobiililaitteen tai läppärin välille, päästään nauttimaan musiikkiaiheisten applikaatioiden laajasta määrästä. Pianon tehokkaan äänentoistojärjestelmän kautta voidaan myös striimata audiota ilman erillisiä kaapeleita. Ja toki pianolla voi myös soittaa striiimattavan audion päälle!

  Kawai_CN201_Bluetooth.jpeg

  PianoRemote-sovellus

  PianoRemote-sovellus toimii iOS- ja tuettujen Android-laitteiden kanssa langattoman Bluetooth-yhteyden välityksellä. Sen avulla voidaan vaihtaa ja muokata ääniä, säätää pianon asetuksia, tai nauttia laajasta sisäänrakennetusta musiikkisisällöstä vaikkapa mukavasti nojatuolissa istuen.

  Kawai_CN201_PianoRemote.jpeg

  Apple AppStoreGoogle Play Store

  Pianotunnit

  Kawai CN201:n kätevän pianotuntitoiminnon avulla pianistit voivat opiskella klassisten Czernyn, Burgmüllerin, Chopinin ja Beyerin etydien tai suosittujen Alfred’s Basic Piano -kurssikirjojen avulla. Kunkin etydin vasemman ja oikean käden osuutta voi harjoitella erikseen säädettävän metronomin avulla avulla. Valmis kappale voidaan taltioida ja kuunnella pianon muistista itsearviointia varten.

  * Nuotit ja Alfred-oppikirjat myydään erikseen.

  Kawai_CN201_pianotunnit.jpeg

  Kattava soundivalikoima

  Kauniiden pianosoundien lisäksi CN201:n ominaisuuksiin kuuluu myös kattava valikoima muita soundeja. Akustisten pianosoundien lisäksi mukana on mm. sähköpianoja, Hammond-urkuja, kirkkourkuja, jousia, kuoroja, sekä erilaisia synasoundeja. Dual-moodissa voidaan kerrostaa kaksi erilaista soundia päällekkäin. Yhdistämällä flyygelisoundiin esim. jousiorkesteri, saadaan ilmoille täyteläisen orkestraalinen soundi. Split- ja Four Hands-moodeissa koskettimisto jakautuu kahteen osaan, joista kummallekin voidaan valita oma soundi. Voimakkuusbalanssit ja muut säädöt on helppo tehdä soittimen intuitiivisen käyttöliittymän avulla.

  Kawai_CN201_muut_soundit.jpeg

  Grand Feel Pedal -järjestelmä

  Kawai Grand Feel Pedal -järjestelmä vahvistaa CN-sarjan mainetta hintaluokkansa realistisimpina pianoina. Tämä ainutlaatuinen järjestelmä jäljittelee tarkasti Shigeru Kawai SK-EX -konserttiflyygelin pedaalien tuntumaa, ja parantaa entisestään CN201:n autenttisuutta.

  Kawai_CN201_Grand_Feel_Pedal.jpeg

  Ensiluokkaiset ominaisuudet kompaktissa koossa

  CN201:n modernissa kabinetissa on kaarevat etujalat, jotka lisäävät pianon vakautta. Vasempaan reunaan sijoitetut säätimet ja korkea etulevy antavat soittimelle perinteisen pystypianon näköä. Kompakti kabinetti on vain hieman yli 40 cm syvä, joten piano sopii hyvin pienempiinkin asuntoihin.

  Kawai_CN201_Design.jpeg

  Leveä ja käytännöllinen nuottiteline

  Kawai CN201:n leveä ja säädettävä nuottiteline on suunniteltu toimimaan myös raskaampien nuottikirjojen tukena. Sen laadukas pintaviimeistely ja muotoilu toistavat pianon pyöristettyjä muotoja. Aivan kuten flyygelissäkin, nuottitelineen kulma voidaan säätää soittoasentoon sopivaksi, tai se voidaan kallistaa alas saakka mikä on kätevää esim. luonnosteltaessa musiikillisia ideoita nuottipaperin ääressä.

  Kawai_CN201_nuottiteline.jpeg

  Käyttöliittymä OLED-näytöllä

  CN201:n helposti operoitava käyttöliittymä on upotettu koskettimiston vasempaan reunaan. Korkean resoluution OLED-näyttö antaa tiedot valituista sointiväreistä ja asetuksista. Osa CN201:n helppokäyttöisyyttä on mahdollisuus valita äänet ja toiminnot suoraan ohjauspaneelista toisin kuin monissa muissa vastaavan hintaluokan pianoissa, joissa valintoja tehtäessä täytyy muistaa erilaisia näppäinyhdistelmiä.

  Kawai_CN201_kontrollit.jpeg

  Mitat
  Kawai_CN201_mitat.jpeg