Soitinpiste nyt myös Facebookissa! Facebook
Open
X

Kawai CA-49 digitaalipiano.

Erittäin aidon tuntuinen Grand Feel Compact -koneisto, kauniit SK-EX ja EX -konserttiflyygelin äänet sekä moderni Bluetooth-kytkettävyys tekevät CA49:stä erityisesti pianon ominaisuuksiin keskittyvän, kohtuuhintaisen Concert Artist -mallin.

 • Hintaluokassaan ylittämätön, puinen Grand Feel Compact -kosketinkoneisto
 • Ivory Touch -koskettimen pintamateriaali, kolme sensoria, uloslöysäys, vastapainot
 • Edistyksekäs Harmonic Imaging sounditeknologia 88 koskettimen sämpläyksellä
 • Shigeru Kawai SK-EX & Kawai EX konserttiflyygelien äänet
 • Onkyon kanssa yhteistyössä kehitetty äänentoistoteknologia
 • Integroitu langaton Bluetooth MIDI-teknologia
 • Klassisia etydejä ja Alfred -oppimateriaalit sisäänrakennettuna
 • Spatial Headphone Sound -tilaääniteknologia kuulokeille
 • Helppokäyttöinen käyttöpaneeli korkearesoluutioisella OLED-näytöllä
 • Viehättävä, moderni ulkomuoto

Inspiroidu

Kawai CA49 rohkaisee soittamisesta enemmän innostunutta soittajaa laajentamaan taitojaan muuttamalla olohuoneen konserttihalliksi. Tämä on Kawain Concert Artist -sarjan filosofia. Huippulaadukas digitaalinen soitin tavoittaa erinomaisesti konserttiflyygelin olemuksen, ja täten inspiroi kaiken ikäisiä soittajia saavuttamaan todellisen artistipotentiaalinsa.

Konserttiflyygelin kosketus: puinen Grand Feel Compact -kosketinkoneisto

CA49:n mahtava, puinen Grand Feel Compact-kosketinkoneisto on erinomainen ratkaisu autenttista pianon tuntua himoitsevalle. Kuten nimestäkin voi päätellä, GF Compact -koneistoa suunniteltaessa lähtökohta on ollut toisintaa aidon konserttiflyygelin kosketus kompaktimmassa muodossa.

Koneisto hyödyntää pitkiä koskettimia kaikkien 88 mustan ja valkoisen koskettimen kohdalla. Koskettimen liikeradassa on huomioitu perinteinen ”keinu”-mekanismi, jollaista flyygelien koneistoissa on käytetty vuosisatoja. Huolimatta koneiston pienemmästä koosta, GF Compact tuottaa mahdollisuuden erittäin yksityiskohtaiseen ilmaisuun erittäin realistisella tavalla.

Grand Feel Compact -koneistossa kunkin koskettimen liikerataa tarkkaillaan kolmen sensorin järjestelmällä. Lisätty kolmas sensori lisää herkkyyttä soitettaessa esimerkiksi samaa kosketinta toistuvasti. Toisin kuin monista digitaalipianoista tavallisesti löytyvän kahden sensorin koskettimistoilla, kolmen sensorin systeemi mahdollistaa yksittäisen nuotin päällekkäisen soinnin ilman, että edellinen sama aiemmin soitettu nuotti häviää.

Kawain koneistoteknologia tarkkailee myös koskettimen nousunopeutta, mikä vaikuttaa soinnin karaktääriin ja mahdollistaa laajemman ilmaisuvoiman staccaton ja legaton välillä. Kosketinkoneisto hyödyntää myös uloslöysäystoimintoa, jonka huomaa pienenä nykäyksenä, kun koskettimen painaa hitaasti pohjaan. Tämä on niin ikään toiminto, joka on olennainen osa flyygelin kosketinkoneistoa. Koskettimissa itsessään on Ivory Touch -pinta, joka materiaalina jäljittelee sormien alla hengittävää lipsumatonta valkeaa norsunluuta ja mustaa eebenpuuta.

CA49 on varustettu erittäin arvostetuista konserttiflyygeleistä samplatyilla ja mallinnetuilla soitinäänillä. Shigeru Kawai SK-EX konserttiflyygeli on Kawain upea lippulaivaflyygeli, jonka artisaanimestarit ovat rakentaneet käsin Shigeru Kawai Piano Research Laboratoryssä, Ryuyossa, Japanissa. Sitä pidetään yleisesti luokassaan yhtenä maailman hienoimmista soittimista. Lisäksi CA49:ssä on Kawain erittäin arvostetun, kansainvälisissä kilpailuissakin soittimena nähdyn EX konserttiflyygelin sointi. Sekä SK-EX, että EX -mallit ovat toteutetti uskollisesti sämpläämällä jokainen 88 kosketin käyttämällä Harmonic Imaging -ääniteknologiaa, joka on muodostanut uuden standardin digitaalipianojen äänenlaadulle.

Kawai CA49:n huippuunsa viritetty ääniteknologia on toteutettu yhdessä Onkyon kanssa, joka on yhden Japanin johtavista äänilaitevalmistajista. Neljän kaiuttimen erittäin laadukas äänentoisto levittää äänen huoneeseen kuin akustinen flyygeli. Kuulokkeilla soitettaessa käytettävissä on Spatial Headphone Sound (SHS) -teknologia, joka lisää sointiin syvyyttä ja aitoutta.

Kawai CA-49 digitaalipiano pähkinänkuoressa:
88 puista kosketinta Ivory Touch -pinnoitteella, Grand Feel Compact -kosketinkoneisto kolmella sensorilla, Progressive Harmonic Imaging (PHI) teknologia, 88 koskettimen pianosämpläys, nelikätinen tila, Dual-tila, metronomi, 19 soitinääntä, 3 kappaleen muisti sisäänsoitetuille kappaleille (noin 10 000 nuotin muisti), 192-äänen polyfonia, 19 sisäistä kappaletta, opetustoiminto, uloslöysäys (key-off), resonanssit, tilakaiku (reverb), sävynsäätö, koskettimiston pölysuoja, uusittu efektiprosessori, 3 pedaalia (Grand Feel Pedal System), säädettävä nuottiteline, 2 kuulokeliitäntää, Bluetooth MIDI, USB to host, MIDI In / Out, 2 x 20w kaiutinjärjestelmä. 

 • Mitat: 1360 x 460 x 915 mm
 • Paino: 58 kg
 • Värivaihtoehdot: Musta matta, valkoinen matta, ruusupuu matta

Hinta: 1.990 EUR

Tilaa tai ota yhteyttä →