Soitinpiste nyt myös Facebookissa! Facebook
Open
X

Roland HP601 digitaalipiano.

hp601_cr_en_f_gal

Ensiluokkainen soundi ja modernit ominaisuudet inspiroivat musikaalista matkaasi

Kun kiintymyksesi pianoon kasvaa, tarvitset instrumentin, jonka sointi, kosketus ja teknologia inspiroivat entistä syvempään ilmaisuun ja nautintoon. Roland HP601 on ihanteellinen seuraavaan askeleeseen, siinä on autenttinen flyygelisointi ja aito vasarakoneistokosketus Ivory Feel-koskettimineen. Kehittyvä taito ja enemmän nyansseja sisältävä soitto saavat arvoisensa kumppanin. Siinä on myös integroitu Bluetooth®, jolla saat langattomasti käyttöösi sovellukset kuten Rolandin Piano Partner 2 ja Piano Designer suosikkiälylaitteestasi. Näin nopeutat oppimista ja syvennät soittokokemustasi. Tarjolla on erityislaatuinen soittokokemus, opetusominaisuudet sekä moderni liitettävyys; edullinen HP601 on täydellinen instrumentti nopeuttamaan musikaalista edistymistä sekä avaamaan nupullaan olevat lahjat täyteen kukintaan.

hp601_wh_en_dr_gal

 

  • SuperNATURAL Piano tuottaa akustisen flyygelin autenttisen soundin sekä interaktiivisen sointivasteen.
  • Autenttinen flyygelin kosketus PHA-50- koskettimistolla, jossa on progressiivinen vasarakoskettimisto sekä uloslöysäys. Koskettimisto yhdistää puun perinteisen ulkomuodon ja tuntuman modernien materiaalien kestävyyteen.
  • Progressiivisesti toimivan kaikupedaalin jatkuva luenta antaa käyttöösi puolipedaali- ja muut perinteiset akustisen pianon pedaalitekniikat.
  • Bluetooth wireless -liitäntä älypuhelimille ja tableteille; voit käyttää musiikkisovelluksia sekä striimata audiota pianon kaiuttimiin.
  • Rolandin ainutlaatuinen Piano Partner 2 -sovellus rohkaisee päivittäiseen oppimiseen ja tekee harjoittelusta hauskaa.
  • Pianon oma Piano Designer-toiminto sekä ilmainen sovellus antavat välineet muokata akustisen pianosoundin ominaisuuksia kuten yksittäisten sävelten vire, kieliresonanssi, kannen asento ja niin edelleen.
  • 25 muistipaikkaa suosikkisoundiasetusten tallentamiseen, myös kerrostukset ja jaot; muistipaikkaryhmät voidaan kirjoittaa varmuuskopioksi USB-muistiin.
  • Laaja valikoima muita kuin pianosoundeja kuten jousia, puhaltimia, urkuja jne
  • Tehokkaita välineitä harjoituksiin sekä yli 350 kappaletta haastamaan kaiken tasoisia soittajia.
  • Headphones 3D Ambience -teknologia luonnollisiin, realistisiin sointeihin kuulokkeilla harjoiteltaessa
  • Klassinen muotoilu, kompakti koko – täydellinen pienempiin tiloihin
  • Kolme ensiluokkaista värivaihtoehtoa: Moderni ruusupuu, Moderni musta tai Valkoinen

Nopeuta kehittymistäsi erittäin ilmaisuvoimaisilla pianosoundeilla


Tärkeä osa pianonsoittotaidon kehittymisessä on tarkka oman soiton kuuntelu, jotta ymmärrät, kuinka soittotapa vaikuttaa sointiin. Mutta jos intrumenttisi ei pysty tarkasti toistamaan soiton nyansseja, on mahdotonta kunnolla arvioida kehittymistään. HP601:n SuperNATURAL Piano-ääniyksikkö ja sen 288 sävelen polyfonia tuottaa akustisen flyygelin rikkaan, monimuotoisen soinnin joka tavalla. Tuloksena on monipuolinen, dynaaminen sointi, jonka sävy muuttuu soittatapasi mukaan. Näin voit täysin tunnistaa ja kehittää tärkeää soinnin ja kosketuksen vuorovaikutusta, joka on aivan korkeamman tason pianonsoiton ytimessä.

Huippukoskettimisto sekä monipuoliset pedaalit autenttiseen pianonsoiton kokemukseen


HP601 ja Rolandin huippukoskettimisto PHA-50 tukevat tärkeää soinnin/kosketuksen vuorovaikutusta reagoimalla erittäin herkästi soiton eri nyansseihin. Koskettimisto yhdistää puusivut kestäviin valettuihin materiaaleihin, näin ulkomuoto on perinteisen akustisen flyygelin eebenpuun ja norsunluun, mutta ilman huolta kalliista huoltotoimenpiteistä myöhemmin. HP601:ssä on myös kolme integroitua pedaalia, jotka tunnistavat progressiivisen kontrollin ja puolipedaloinnin. Tämä ominaisuus on tarpeen, kun soitetaan vaativampia pianokappaleita eikä se ole saatavilla soittimissa, joissa käytetään vähemmän hienostuneita pedaalikytkimiä.


Valmiita harjoitus- ja oppimistoimintoja


HP601:ssä on valikoima ominaisuuksia, jotka auttavat harjoittelussa ja musikaalisessa kasvussa. Yli 350 soitettavan kappaleen valikoimassa on mukana perinteistä musiikkia, klassisia mestariteoksia Mozartilta ja Beethovenilta sekä kuuluisia Hanon- ja Czerny-pianoetydejä. Mukana on myös kätevä metronomi muutettavine tahtilajeineen, se on tärkeä työkalu, kun kehität ajoituksen tuntumaasi. Kätevällä äänitystoiminnolla saat soittoasi talteen USB-muistille; voit tutkia edistymistäsi ja jakaa musiikkia ystäville ja perheelle. Ja kun haluat soittaa opettajan tai ystävän kanssa vierekkäin, aktivoi Twin Piano-toiminto ja jaa koskettimisto kahdeksi 44 koskettimen pianoksi, joissa kummassakin on oma keski-C.

Bluetooth ja musiikkisovellukset – parempaa nautintoa


HP601:een rakennetun Bluetooth-teknologian avulla saat kytkeydyttyä langattomasti iOS tai Android-laitteeseen ja syvennettyä oppimista ja nautintoa. Ensinnäkin pystyt soittamaan suosikkikappaleidesi mukana niiden striimautuessa älylaitteeltasi pianon kaiuttimiin tai kuulokkeisiin. Rolandin ainutlaatuinen Piano Partner 2 sovellus vie asiat vielä pidemmälle parantamalla ja syventämällä monia HP601:n ominaisuuksia. Se näyttää sisäiset kappaleet digitaalisina nuotteina ja voit jopa kääntää sivuja pedaaleilla. Tarjolla on myös valikoima hauskoja taustarytmejä, saat kehitettyä ja parannettua ajoituksia pop-, jazz-, blues- ja muissa musiikkityyleissä. Ja sovelluksen viileän päiväkirjaominaisuuden ansiosta saat pysyt ajan tasalla harjoituksien tehosta statistiikan ja päivittäisten muistiinpanojen ansiosta.


Muokkaa piano henkilökohtaiseen tyyliisi ja makuusi sopivaksi


Sitä mukaa kun taitosi kehittyvät, muuttuu myös soundimieltymyksesi. HP601 antaa Sinulle erilaisia vaihtoehtoja, joilla voit muuttaa pianoa vastaamaan omaa tyyliäsi ja kosketustasi. Tehokkaalla Piano Designer-toiminnolla saat personoitua flyygelisointia muuttamalla eri tonaalisia elementtejä, jotka vaikuttavat soundiin kuten kieliresonanssi, pedaalien tuottamat resonanssit ja muita. Voit jopa hienovirittää jokaisen 88 koskettimen tuottamaa säveltä muokkaamalla sen viritystä, äänenvoimakkuutta sekä sointipiirteitä. HP601 toimii myös ilmaisen Piano Designer-sovelluksen kanssa, jota voit käyttää vaikkapa tabletilta ja näin tehdä kustomoinnin vielä helpommaksi.

Lisäsoundeja sekä muistipaikat


Maailmanluokan flyygeleiden lisäksi HP601:ssä on muita soundeja kuten sähköpianoja, urkuja, jousia ja puupuhaltimia sekä muita. Niiden avulla saat tutkittua erilaisia suosittuja musiikkityylejä. Saat kerrostettua kaksi soundia päällekkäin etupaneelista ja soitettua vaikkapa pianoa ja jousia samanaikaisesti. Tai voit jakaa koskettimiston kahtia ja soittaa eri soundeilla oikealla ja vasemmalla kädellä. Vaikkapa urkua oikealla ja pianoa vasemmalla. Kun löydät yhdistelmän, josta pidät, voit tallentaa sen yhteen 25 muistipaikasta ja ottaa se käyttöön koska tahansa myöhemmin. Ja Piano Partner 2 -sovelluksesta pääset nopeasti käsiksi satoihin lisäsoundeihin eri kategorioissa.


Vältä kalliita huoltoja ja soita milloin tahansa kuulokkeita käyttäen


Modernin digitaalisen lähestymistapansa ansiosta HP601 välttää kaikki akustisen pianon omistamisen varjopuolet. Tärkein ensin; tätä soitinta ei koskaan tarvitse virittää eikä muutenkaan säännöllisesti huoltaa. Säästät huomattavan määrän rahaa ja aikaa. Toinen suuri etu on mahdollisuus soittaa hiljaa kuulokkeita käyttämällä. HP601:n innovatiivinen kuuloketoiminto, Headphones 3D Ambience, optimoi audion siten, että se soi aivan kuin pianosta itsestään. Voit näin harjoitella pidempiä aikoja väsymättä, oli päivä tai yö. Jos Sinulla jo on akustinen piano, HP601 on ihanteellinen kakkos-instrumentti, joka voidaan asettaa vapaaseen huoneeseen yöharjoittelua varten. Pintamateriaalit kuten Moderni ruusupuu, Moderni musta tai Valkoinen varmistavat, että soitin sopii kotisi sisustukseen täydellisesti.

hp601_headphone_gal

1.849 EUR

- hintoihin sisältyy alv 24%
Tilaa tai ota yhteyttä →

hp601_cb_en_f_gal