Soitinpiste nyt myös Facebookissa! Facebook
Open
X

Roland HP-505 digitaalipiano. Expressiivisen ja elävän pianosoundin uusi aikakausi.

Roland HP-505:n SuperNATURAL® Piano –mallinnus on saanut parikseen innovatiivisen Acoustic Projection –äänentoistojärjestelmän. V-Piano Grand huippuflyygelistä lainattu Acoustic Projection –teknologia toistaa akustisen pianon laajan ja moniulotteisen äänikentän täydellisesti. Kahden ainutlaatuisen huipputeknologian yhdistelmä takaa pianistille kokonaisvaltaisen soittokokemuksen.

  • Acoustic Projection –teknologia toistaa akustista pianoa vastaavan moniulotteisen äänikentän.
  • SuperNATURAL® Piano –mallinnus mahdollistaa rajattomat äänensävyjen muutokset soittajan kosketuksesta, täydellisen loppusoinnin, sekä yksittäisten äänien uniikit sävyerot.
  • PHA III (Progressive Hammer Action III) Ivory Feel –koskettimisto Escapement-mekanismilla, sekä progressiiviset pedaalit.
  • Autenttinen fortepiano barokkiaikakauden mestariteoksia varten.
  • Rohkean elegantti muotoilu; HP-505 istuu täydellisesti niin perinteiseen kuin moderniin ympäristöön.
  • Selkeä käyttöliittymä ja suuri LCD-näyttö.
  • Kompakti ja elegantti muotoilu.
  • Energiaa säästävä huipputeknologia mahdollistaa voimakkaan ja dynaamisen äänentoiston pienellä virrankulutuksella.

Värit: Kiiltävän musta, satiinin musta ja ruusupuu viimeistely

Mitat:
Korkeus: 1072 mm (nuottitelineellä)
Korkeus: 899 mm (ilman nuottitelinettä)
Leveys: 1387 mm
Syvyys: 430 mm
Paino: 55,5 kg

Takuu: 5 vuotta

Roland HP-505 ominaisuudet:

KOSKETTIMISTO:
Koskettimisto: 88 kosketinta, PHA III Ivory Feel Keyboard with Escapement
Kosketusherkkyys: 5 tasoa / Kiinteä
Koskettimiston tilat: Koko, Tupla (balanssi säädettävissä), Split, Twin Piano
Piano ääni: SuperNATURAL Piano Sound

ÄÄNILÄHDE
Maks. polyfonia: 128 ääntä
Äänet:Grand Piano: 10 soitinääntä
Early Piano: 6 soitinääntä
E.Piano: 10 soitinääntä
Strings: 14 soitinääntä
Muut: 307 soitinääntä (mukana 8 rumpusettiä, 1 SFX-setti)
Viritys: 8 tyyppiä, valittava perusääni
Venytetty viritys: On/Off
Pääviritys: 415.3 – 466.2 Hz (säädettävissä 0.1 Hz välein)
Transponointi: -6 — +5 (puolisävelaskelittain)

Lisätietoa HP-505:stä

Innovatiivinen Acoustic Projection -äänentoisto

Pianon ominaissointi muodostuu kieli-, kabinetti sekä kaikupohjaresonanssien erittäin kompleksisesta yhdistelmästä. HP-505 jäljentää edellä mainitun äänimaiseman uuden Acoustic Projectin teknologiansa avulla (yhdistelmä V-Piano Grand monikanavaäänentoistoa ja SuperNATURAL® –mallinnusta). Acoustic Projection Sound System on monikanavainen äänentoistojärjestelmä (4 kaiutinta). Yksittäiset kaiuttimet ovat tarkasti sijoitettu toistamaan eri äänielementtejä niiden luonnollisille sijoille pianon sisällä. Lopuksi erilliset signaalit koostetaan älykkään miksausteknologian avulla yhdeksi, pianolle uskolliseksi äänikentäksi.

SuperNATURAL® Piano

HP-505:sen sisältämä Roland SuperNATURAL Piano –teknologia mahdollistaa rajattomat dynaamiset sävynvaihdokset, äänien luonnollisen vaimenemisen, sekä tasaisen ja ehjän soinnin kautta koko rekisterin. Äänet vaimenevat luonnollisesti loppuun saakka, ja jokaisella äänellä on oma, yksilöllinen karaktäärinsä niin sävyjen kuin resonanssien suhteen.

Autenttinen fortepiano

Nykyaikaisten konserttiflyygelien lisäksi HP-505:ssa on historiallisten soittimien kirjasto sisältäen neljä fortepianoa ja kaksi cembaloa. Viimeinkin Mozartin, Beethovenin ja Chopinin mestariteokset ovat aidosti toteutettavissa digitaalipianolla. Autenttinen soitinvalinta auttaa ymmärtämään säveltäjän alkuperäisiä ratkaisuja. Historialliset temperoinnit tulevat myös tarpeen kamarimusiikkikokoonpanossa muiden barokkisoittimien kanssa musisoidessa.

Autenttinen koskettimisto

HP-505 on varustettu PHAIII (Progressive Hammer Action III) Ivory Feel Escapement –huippukoskettimistolla. Koskettimiston nopea repetitio ja erinomainen herkkyys välittää pienimmänkin muutoksen soittajan kosketuksessa. Kosketinpinnan materiaali absorboi sormikosteutta ja vastaa tunnoltaan aitoa norsunluukoskettimistoa.

Progressiiviset pedaalit

HP-505:sen progressiiviset pedaalit vastaavat akustisen pianon pedaaleja fyysiseltä vasteeltaan, ts. vaste on kevyempi liikeradan alussa kuin lopussa. Ominaisuus edesauttaa pedaalien hallintaa. Progressiiviset pedaalit tukevat myös puolipedaalitekniikkaa.

Audio/MIDI–tallennus ja monipuoliset ohjaustoiminnot

Tallenna harjoitellessasi esityksesi audio- tai MIDI –tiedostona – kätevää niin ammattilaiselle kuin pianonsoittoa opiskelevalle. Kytke ulkoinen musiikkisoitin äänen tuloliittimiin, ja transponoi tulosignaalia reaaliajassa. Jopa melodian vaimennus on mahdollista tämän Center Cancel –toiminnon avulla. Soita säestystaustan mukana ja tallenna lopputulos audio-tietona. Tallenna tekemäsi äänite ulkoiselle USB-muistitikulle ja vie tietokoneelle CD-polttoa tai nettilatausta varten.

USB-muistitikun käyttö on välttämätöntä audio-äänityksen yhteydessä.

Helppokäyttöisyys

Selkeä ja intuitiivinen ohjauspaneeli tarjoaa helpon pääsyn HP-505:sen lukuisiin lisätoimintoihin. Suuri LCD-näyttö havainnollistaa kunkin toiminnon selkeästi.

Ympäristöystävällisyys

HP-505 yhdistää tehokkaan äänentoiston ja alhaisen virrankulutuksen. Siinä on myös sammutusautomatiikka, joka katkaisee virrat automaattisesti soittimen oltua käyttämättä tietyn ajan (10, 30 tai 240 minuuttia).