Soitinpiste nyt myös Facebookissa! Facebook
Open
X

Roland FP-30 digitaalipiano. Kompakti koko, korkealuokkainen Roland-pianosointi

Roland header fp-30

Roland FP-30 digitaalipianoJos olet uneksinut pianosta kotiisi, mutta tila tai budjetti ei ole antanut myöten täysikokoiselle instrumentille, on odotuksesi ohi. Edullisessa FP-30:ssa on Rolandin ylistetty sointi, soittotuntuma sekä modernit ominaisuudet. Tämä 88 -koskettiminen instrumentti sopii mihin tahansa tilaan helposti. Kevyt ja helposti liikuteltava soitin on omiaan esiintyville muusikoille sekä musiikin opetukseen. Pianon lisäksi tarjolla on laaja valikoima soundeja, sisäänrakennetut harjoitukset, tallennusominaisuus sekä suosittujen musiikki-appsien kanssa toimiva langaton Bluetooth® -yhteys. FP-30:lla saat ensiluokkaisen musiikkielämyksen, jota ei aiemmin ole ollut saatavilla näin virtaviivaisessa paketissa.

 • Rolandin SuperNATURAL Piano –ääniyksikön rikas ja dynaaminen sointi
 • 88:n koskettimen PHA-4 Standard –koskettimisto takaa autenttisen soittotuntuman ja maksimaalisen ilmaisuvoiman
 • Tehokas vahvistin sekä stereokaiuttimet tuottavat vaikuttavan soinnin
 • Kuulokelähdön ja hiljaisesti toimivan koskettimiston ansiosta voit nauttia soitosta koska tahansa muita häiritsemättä
 • Kompakti ja kevyt soitin on helppo siirtää paikasta toiseen kotona, studiossa tai koulussa
 • Langaton Bluetooth antaa mahdollisuuden käyttää pianoa suosittujen älypuhelin- ja taulutietokone-appsien kuten GarageBand, piaScore ja Sheet Music Directin kanssa
 • Laajenna musikaalisia kokemuksia dual/split –tiloilla sekä laajalla muiden kuin pianosoundien valikoimalla, vaikkapa uruilla, jousilla, ihmisäänillä, rummuilla, jne.
 • Twin Piano –tila on ihanteellinen oppimiseen – sen avulla oppilas ja opettaja voivat soittaa rinnakkain samasta oktaavialasta
 • Käytä USB-muistia soittamiesi kappaleiden tallentamiseen ja suosikkikappaleiden (WAV ja SMF) mukana soittamiseen
 • Lisävarusteina teline sekä kolmen pedaalin yksikkö, jotka yhdessä tekevät pianon ulkomuodosta klassisemman ja lisäävät toiminnallisuutta, kuten pedaalilla toimivan sivujen käännön joissakin nuotti-appseissa
 • Värit: Valkoinen tai musta

Mitat:
Korkeus: 925 mm (nuottitelineellä ja KSC-70 jalustalla)
Korkeus: 150 mm (ilman nuottitelinettä)
Leveys: 1300 mm
Syvyys: 324 mm (nuottitelineellä ja KSC-70 jalustalla)
Syvyys: 284 mm (ilman nuottitelinettä ja jalustaa)
Paino: 23,0 kg (nuottitelineellä ja KSC-70 jalustalla)
Paino: 14,1 kg (ilman nuottitelinettä ja jalustaa)

Takuu: 3 vuotta

Suositushinnat
valkoinen tai moderni musta

671 EUR

KSC-70- teline 95 EUR
KPD-70- pedaaliyksikkö 95 EUR

Yleisteline: 179 EUR (KS-12)

– hintoihin sisältyy alv 24% ja rahti.

Tilaa tai ota yhteyttä →

» Hae rahoitusta
Lisätietoja rahoituksesta

 

Erinomainen sointi ja kosketus, jotka tyydyttävät vaativimpiakin pianisteja

FP-30:n poikkeuksellinen sointi ja tuntuma päihittävät muut luokkansa instrumentit helposti. Rolandin voittamaton äänenlaatu sekä koskettimisto tuottavat aidon pianotuntuman, joka ei tule soittoilmaisun tielle, luovat tukevan pohjan oppimiselle sekä antavat kokeneiden soittajien edellyttämän yksityiskohtaisen artikulaation ja vasteen. Tehokas äänentoistojärjestelmä sekä koskettimiston viimeisin kehitysversio tukevat FP-30:n monipuolista SuperNATURAL Piano –ääniyksikköä. Koskettimisto perii tuntumansa, uloslöysäys-toimintonsa sekä Ivory Feel –koskettimensa kotipianojen huippumalleilta.

Helposti liikuteltava soitin aktiiviseen elämään

Valkoisena tai mustana saatava FP-30 on virtaviivainen ja elegantti lisä mihin tahansa huoneeseen. Keveä, kompakti muoto sopii pienempiinkin asuntoihin ja soitinta on helppo tarvittaessa siirtää. FP-30 on erinomainen myös kodin ulkopuolella, onhan se erittäin helposti liikuteltava ammattitason soitin muusikoille ja soitonopettajille. Perinteisempään sijoitteluun on tarjolla lisävarusteena saatavat KSC-70 –teline sekä KPD-70 kolmen pedaalin yksikkö. Lisävarusteiden avulla pianolle saadaan integroitu ilme sekä klassinen pedaalikonfiguraatio, joka silti vie paljon vähemmän tilaa kuin tyypillinen pystypiano. Kätevä lisä on, että KPD-70:n pedaaleilla saat käännettyä piaScoren ja Sheet Music Directin kaltaisten musiikki-appsien nuottisivuja käsien pysyessä koskettimilla.

Monipuoliset digitaaliset edut oppimiseen, luomiseen sekä nautintoon

Modernin digitaalisen ytimensä ansiosta FP-30 menee reilusti minkä tahansa akustisen pianon mahdollisuuksien tuolle puolen, tuoden lisää hauskuutta ja tuottavuutta soittosessioihin. Muut kuin pianosoundit kuten urut, jouset sekä ihmisäänet mahdollistavat kaiken tyylisen musiikin soittamisen, valikoima rumpupatterneja puolestaan tuo säestyksiin selkärankaa. Voit jopa asettaa kaksi soundia päällekkäin tai soittaa eri käsillä eri soundeja. Langattomalla Bluetooth –toiminnolla saat käytettyä MIDI musiikki-appseja kannettavilla laitteilla, USB puolestaan antaa mahdollisuuden soittaa suosikkikappaleittesi mukana ja tallentaa FP-30:lla äänittämääsi soittoa SMF-muodossa. Twin Piano –tila on erinomainen yksityisoppitunteihin, oppilas ja opettaja voivat soittaa vierekkäin samasta oktaavialasta. Kuulokkeet kytkemällä saat uppouduttua musiikkimatkoihin päivin tai öin asuinkumppaneita tai naapureita häiritsemättä.