Soitinpiste nyt myös Facebookissa! Facebook
Open
X

Roland F-140R digitaalipiano. Huippuluokan piano moderniin ympäristöön

Roland F140R digitaalipiano

Roland F-140R digitaalipiano mustaF-140R on digitaalipiano, joka sopii moderniin elämään. Soitin sopii pieniinkin asuntoihin nykyaikaisen, kompaktin muotoilunsa ansiosta, siinä on myös digitaalisten pianojen kärki-innovaattorin uusia, hyödyllisiä teknologioita. Ensinnäkin, koet tämän hinta- ja kokoluokan soittimessa ennen kuulumattoman autenttisen, ilmaisuvoimaisen pianosoinnin. Soittimen stereokaiuttimet tuovat ilmoille rikkaan, täyteläisen äänen, Headphones 3D Ambience-efekti puolestaan ottaa Sinut täysin syleilyynsä kuulokkeita käyttäessäsi. Rytmiset säestykset tekevät soitosta vielä hauskempaa, onhan komennossasi säestävä yhtye, joka automaattisesti seuraa soittamiasi sointuja. F-140R voi auttaa myös soittotaitosi kehittämisessä ja sävellysopinnoissa, niissä auttavat oma tallennin, nuottiohjelmien käytön mahdollistava teknologia Bluetooth® -liitettävyys sekä USB-liitin tietokoneita varten.

  • Pienempiinkin koteihin sopiva, tyylikäs ja edullinen instumentti, jossa Rolandin johtavaa pianoteknologiaa
  • SuperNATURAL Piano tuottaa akustisen flyygelin rikkaan, autenttisen soinnin
  • PHA-4 Standard -koskettimiston kosketustunnistimen korkea resoluutio maksimoi SuperNATURAL Piano -ääniyksikön valtavan sointipotentiaalin
  • Hienostuneet omat rytmit, älykäs säestys; 72 eri rytmityyliä kuusi pianistityyliä mukaanlukien
  • Instrumenttivalikoima, josta akustisten pianojen lisäksi löytyy 305 instrumenttia; mm. sähköpianoja, jousia, urkuja, kitaroita, vaskia, syntikoita jne.
  • Headphones 3D Ambience -efektillä saat moniulotteisen sointikokemuksen kuulokkeilla
  • Kytke älypuhelin tai taulutietokone teknologia Bluetooth®pianoon ja käännä nuottien sivuja langattomasti
  • Värit: Valkoinen tai Moderni musta

Mitat:
Korkeus: 910 mm (nuottitelineellä)
Korkeus: 778 mm (ilman nuottitelinettä)
Leveys: 1361 mm
Syvyys: 345 mm
Paino: 34,5 kg

Takuu: 3 vuotta

Suositushinnat
valkoinen tai moderni musta

1.198 EUR

– hintoihin sisältyy alv 24% ja rahti.

Tilaa tai ota yhteyttä →

» Hae rahoitusta
Lisätietoja rahoituksesta

 

ENSILUOKKAINEN PIANOSOINTI PIENEMPIINKIN TILOIHIN

Jos asut vaikkapa kerrostaloasunnossa, mutta haluat silti laadukkaan pianon, on F-140R Sinulle. Rolandin arvostettu sointi, kosketus ja teknologiset ominaisuudet muodostavat yhdessä ensiluokkaisen soittimen, joka mahtuu helposti pienempiinkin tiloihin. F-140R:n elegantin yksinkertainen muoto on ihanteellinen moderniin elämään ja sen värit, valkoinen tai musta, saavat sen sopimaan mihin tahansa sisustukseen. Nuottitelineenä toimiva kansi sulkee soittimen tiiviisti alhaalla ollessaan; pianon profiili on varsin matala, kun se ei ole käytössä.

HUIPPULUOKAN PIANOKOKEMUS ROLAND-INNOVAATIOILLA

Ensiluokkainen laatu ja innovatiiviset ominaisuudet nostavat F-140R:n kirkkaasti muiden saman hintaluokan soittimien yläpuolelle. Tässä on instrumentti, joka pysyy mukana vuosien musiikillisessa kehityksessä. Rolandin SuperNATURAL Piano -ääniyksikkö tuottaa akustisen pianon rikkaan, monimuotoisen soinnin sekä todella ainutlaatuisen soittokokemuksen. Uusi PHA-4 Standard -koskettimisto on perinyt parhaiden koskettimistojemme toiminnot, ulkonäön ja Ivory Feel-tuntuman. Kosketuksen tunnistustoiminnon avulla SuperNATURAL Pianon erittäin laaja sointialue saadaan täysin hyödynnettyä.

ÄLYKÄS SÄESTYS – KOKONAINEN BÄNDI KOMENNOSSASI

F-140R:n rytmitoiminnon avulla pääset soittamaan ja harjoittelemaan erinomaisen säestävän yhtyeen kanssa. Rytmit ovat erittäin helppoja käyttää ja ne osaavat seurata käyttämiäsi sointuja. 72 eri rytmityyliä kattavat laajan musiikkityylien kirjon rockista ja jazzista lattareihin, reggaeen, moderneihin elektronisiin tyyleihin ja moneen muuhun. Bändin kanssa harjoittelun ja soiton hauskuuden lisäksi rytmit auttavat Sinua harjaantumaan ajoituksissa paljon metronomia tehokkaammin. Rytmien mukana soittaminen on myös erinomainen tilaisuus käydä läpi F-140R:n muita soundeja; urkuja, kitaroita, vaskia, syntikoita jne.

KYTKE ÄLYPUHELIN TAI TAULUTIETOKONE TEKNOLOGIA BLUETOOTH®- HELPOTA OPPIMISTA APPSEILLA

Tapa, jolla pianonsoittoa opetellaan, muuttuu älypuhelinten ja tablettien ansiosta. Olipa kyseessä nuottien tilaaminen Sheet Music Directin kaltaisesta verkkokaupasta tai edistyneemmästä tavasta, F-140R sopeutuu tapaasi soittaa. PiaScoren kaltaisten iOS -appsien käyttö tuo ulottuvillesi yli 70,000 klassisen kappaleen nuotit – ja pianon pedaalia painamalla saat jopa käännettyä nuottien sivua iPadin/iPhonen ruudulla.
* Bluetooth-ominaisuus ei ole saatavilla kaikilla alueilla.

TEHOSTETTUA OPPIMISTA JA NAUTINTOA DIGITAALITEKNOLOGIAN KAUTTA

F-140R:n tehokkaiden digitaaliteknologioiden avulla musiikista nauttiminen on helppoa, vaikka elämäsi olisikin kiireistä. Digitaalipianoa ei tarvitse virittää, se soi aina täydellisenä vähentäen vuosittaisia ylläpitokustannuksia. Saat myös helposti kontrolloitua soittimen äänenvoimakkuutta, mikä on selkeä etu kerrostalossa asuttaessa. Digitaalipianosta ääni voidaan kytkeä kokonaankin pois; kuulokkeita käyttämällä voit soittaa koska vain, muita häiritsemättä. F-140R:n ainutlaatuinen Headphones 3D Ambience -efekti rikastaa suuresti pianonsoittokokemusta, tuntuu kuin ääni huokuisi itse instrumentista. F-140R:ssä on myös joukko digitaalisia aputoimintoja harjoitteluun ja hauskanpitoon kuten oma metronomi, tallennin, jolla voit äänittää ja jakaa soittoasi, USB, jolla saat yhteyden tietokoneeseen sekä Twin Piano -tila, joka jakaa koskettimiston kahtia – kaksi soittajaa voi soittaa rinnakkain samasta rekisteristä.