Soitinpiste nyt myös Facebookissa! Facebook
Open
X

Roland digitaaliflyygelit. Autenttinen akustisen flyygelin soittotuntuma.

Nautinnollista ja ilmaisurikasta soittoa kaiken ikäisille pianisteille – esittelemme Rolandin uudistuneen digitaaliflyygelimallistot.

Roland RG-sarjan digitaaliflyygeleissä on Rolandin paras 88-koskettimen konserttiflyygelisoundi, jossa jokaista kosketinta varten on tehty useita sampleja. Koskettimisto on tehty niin herkille nyansseille kuin kovillekin otteille – syvistä, voimakkaista bassoista aina kaikein herkimpiin ylä-ääniin.

Autenttista akustisen flyygelin soittotuntumaa varten RG-sarjan flyygeleissä käytetään Rolandin PHA III ”Ivory Feel” -koskettimistoa, jolla saadaan aikaan norsunluun tuntuma soitettaessa valkoisilla koskettimilla ja täydellinen ebenpuun tuntuma mustilla koskettimilla.

Esimerkkejä suosituimmista malleista

Roland RG-3F


Flyygeli kotiin, hotelleihin, ravintoloihin ja oikeastaan kaikkialle mihin tarvitaan parasta soundia ja loistavan kaunis soitin.
Lue lisää →

» Hae rahoitusta Lisätietoja rahoituksesta

Roland digitaalipianot löydät täältä >

Roland digitaalipianot ja digitaaliflyygelit tuovat väkevän ilmaisuvoiman sormenpäihisi. Olitpa soittoaan vasta aloitteleva tai jo pidemmälle ehtinyt, inspiroi se luovuuttasi antaen Sinulle ennenkokemattoman määrän iloa.

Jos valintasi on digitaalisoitin, valitse Roland. Siitä löydät mahdollisimman lähellä akustista flyygeliä olevat ominaisuudet!

Voitte pyytää lisätietoja Roland -digitaaliflyygeleistä:
Puh. 0400-383 922 tai peltoniemi@pianot.net

Lisätietoja flyygeleistä saa myös valmistajan internetsivuilta:
» Roland