Soitinpiste nyt myös Facebookissa! Facebook
Open
X

Kawai pianot. Luotettavin ja arvostetuin nimi pianojen ja flyygelien valmistuksessa.

Nyt valikoimissamme myös laadukkaat Kawai-pianot.

Kawai K-3 - Vuoden piano 2008, 2009, 2010 ja 2011

Kawai -pianot ja flyygelit on kehitetty erityisesti musiikkioppilaitosten, konservatorioiden ja muiden musiikin ammattilaisten tarpeisiin. Äänen rikkaus ja kosketuksen tasapaino on syntynyt Kawain kokemuksen ja musiikin ammattilaisten toiveet huomioiden.

Korkealaatuinen kaikupohja

Kawain puuteknikot käyttävät kaikkia aistejaan … katsomalla, haistamalla, koskettelemalla, valitessaan parhaat kaikupohjapuut. Kawain RX-mallien valmistuksessa käytetään hyvin suorasyistä kuusta, joka on huolellisesti valittu ja tieteellisesti testattu täyttämään Kawain korkeat vaatimukset. Siitä syntyy juuri oikeanlainen pianoresonanssi ja paras ääni.

Esimerkkejä suosituimmista malleista

Kawai CN-27 digitaalipiano

Kawai CN-27 valkoinen digitaalipianoAutenttinen kosketus, kaunis ääni, inspiroivat ominaisuudet, tunnettu laatu.
Lue lisää →

Kawai CN-37 digitaalipiano

Kawai CN-37 valkoinen digitaalipianoRealistinen, täysimittainen pianon koskettimisto, kaunis flyygelin ääni sekä laadukkaat kuulokeliitännät.
Lue lisää →

Kawai KDP-110 RW digitaalipiano

Kawai KDP-110 RW digitaalipiano

Kawai KDP-110 RW digitaalipiano – Aidon flyygelin sointi: Shigeru Kawai SK-EX -flyygelistä taltioitu sointi.

Lue lisää →

Kawai K-200 piano

Kawai K-200 114cm pianoKawai K-200 piano – Tarjoaa luotettavuutta ja luonnetta vuoksiksi eteenpäin.
Lue lisää →

Kawai K-300 piano

Kawai K-300 piano 122cm valkoinen kiiltäväPiano, jonka kauneus hivelee silmää eikä jätä kylmäksi vaativintakaan pianistia.
Lue lisää →

Kawai K-500 piano

Kawai K-500 piano 130cm musta kiiltävä

Kawai K-500 piano – Täyttää studioiden ja kotien musiikilliset vaatimukset.
Lue lisää →

Kawai K-600 piano

Kawai K-600 piano 134cm musta kiiltäväKawai K-600 piano – Parhaista materiaaleista piano vaativaan ammattikäyttöön.
Lue lisää →

» Hae rahoitusta Lisätietoja rahoituksesta

Erikoishiilikuitu-materiaali koneiston osissa

Hiilikuitu koneiston osissa on yksi tärkeimmistä syistä, miksi Kawai piano on kestävyydeltään sekä toimivuudeltaan hyvin luotettava. Yli 30 vuoden kehitystyö ja perusteellinen tieteellinen testaus on tehnyt hiilikuitukoneistosta ylivoimaisen luotettavan.

Ainutlaatuinen työntäjä ”Black Jack”

Koneiston koskettimesta vasaraan välittävät osat on valmistettu hiilikuidusta ja polyasetaalista. Materiaalin koostumus ja patentoitu muotoilu tekevät kosketuksesta herkemmän ja paremman kuin perinteisillä puisilla osilla. Ainutlaatuinen patentoitu ”Black Jack” työntäjä on valmistettu hiilikuidusta.

Kielisilta

Kielisillan valmistaminen erikoistarkkuudella vaikuttaa siihen miten kukin kieli värähdellessään siirtää hienon sointinsa kaikupohjaan. Tämän valmistuksessa käytetään Kawailla ainutlaatuisia valmistusmenetelmiä, jotta saadaan Kawain hieno sointi syntymään tasalaatuisesti kaikilla kielillä.

Dublex rakenne

Duplex rakenne lisää harmonisia lisäsäveliä ylä-ääniin, joka rikastaa Kawai pianojen ja flyygelien soinnin.

”Soft Fall” pehmeästi laskeutuva koskettimien turvakansi

Kawain ultra-hidas, ”Soft-Fall” kosketinkansi kaksoisvaimennus mekanismilla suojaa käsiä ja pianon hienoa pintakäsittelyä.

NEOTEX™ kosketinpinta

Vain Kawailla on käytössään pianonkoskettimien valmistuksessa synteettinen NEOTEX-materiaali, joka antaa ainutlaatuisen luonnollisen norsunluu- ja eebenpuu-tuntuman koskettimistolla. Osittain huokoinen piidioksidista täytetty pinta on suunniteltu toimimaan yhdessä käden luonnollisten öljyjen ja hikoilun kanssa. Se ei halkeile ja on staattisesti kestävä sekä estää pölyn kertymistä. Tuloksena on kaunis, pitkäikäinen kestopinta ja poikkeuksellinen soitettavuus.